Uopfordret ansøgning til Specialisternes Consulting (IT-konsulent)

Job description

Om Consulting 

Specialisterne arbejder for at skabe jobmuligheder for mennesker med autisme eller lignende kvaliteter. Hos Specialisterne Consulting har vi en bred bagrund af kompetencer. Vi hjælper primært vores kunder med datahåndtering, udviklingsopgaver, testopgaver samt Cloud-løsninger.

Generelt

Specialisterne blev stiftet i 2003 af Thorkil Sonne, efter at hans søn Lars som treårig blev diagnosticeret med infantil autisme. Thorkil startede en socialøkonomisk virksomhed, der ville ansætte mennesker med autisme til at løse opgaver i IT-branchen. Specialisterne arbejder i dag med at skabe jobmuligheder for neurodivergerende mennesker indenfor IT-branchen.

Job requirements

Vores netværk vokser, og vi modtager altid gerne fagligt stærke IT-konsulenter, som har lyst til at vise verden og danske arbejdspladser, hvad mennesker med autisme eller lignende kvaliteter kan bidrage med på arbejdsmarkedet.

Som IT-konsulent bliver du en del af konsulentgruppen, hvor du kommer til at løse opgaver for vores kunder. Det foregår ude hos kunderne, eller fra kontoret i Ballerup.

Som konsulent forventer vi at:

  • Du har en solid faglig vide om IT og har enten en relevant uddannelse eller tilsvarende evner/erfaringer
  • Du ønsker beskæftigelse på 25-37 timer om ugen
  • Du er ansvarlig og grundig i dit arbejde - og holder dig opdateret på nye teknologier
  • Du arbejder systematisk og struktureret
  • Du er pligtopfyldende og loyal
  • Du kan arbejde agilt


Ansøgningsprocessen og kontakt
For mere information angående stillingen kontaktes Jonas Rasmussen på e-mail: jra@specialisterne.com.