Tagrenderenser hos Grønt & Gråt

Stillingsbeskrivelse

Specialisterne søger på vegne af Grønt og Gråt en tagrenderenser. Grønt og Gråt ApS specialiserer sig indenfor tagrenderensning over hele Sjælland. Med base i Roskilde betjener de et bredt spektrum af kunder, herunder primært ejerforeninger, almennyttige boliger, andelsboligforeninger, virksomheder, kontorer, børnehaver, skoler, plejehjem og offentlige institutioner, men også private boligejere.


Hos Grønt og Gråt er der en sund arbejdskultur med plads til alle samt en bestræbelse på at skabe et inkluderende og mangfoldigt arbejdsmiljø, hvor diversitet er velkommen. Medarbejdernes unikke perspektiver beriger teamet og styrker evnen til at levere fremragende tagrenderensning service. Medarbejdere og kunder er altid i centrum hos Grønt og Gråt, og de arbejder for at opnå de bedst mulige resultater. Specialisterne har tidligere haft succes med at integrere kollegaer med autisme i teamet, derfor opfordres særligt personer med autisme til at søge stillingen.

Stillingskrav

  • Fuldtidsstilling (37 timer ugentligt).
  • Arbejdstider: mandag til torsdag fra 08:00 til 16:00, fredag fra 08:00 til 15:30.
  • Du får din egen Mercedes Sprinter stillet til rådighed (Arbejdet begynder og slutter ved din bopæl).
  • Arbejdsopgaver inkluderer rensning af tagrender fra jorden ved hjælp af kulfiberrør, støvsuger og generator.
  • Opgaver bliver tildelt gennem vores medarbejder kalender, hvor opgaverne er nøje beskrevet med tekst og billeder.

De første 14 dage vil du få en grundig sidemandsoplæring med en erfaren kollega, som vil støtte dig i jobbet, indtil du føler dig tryg til at udføre opgaverne på egen hånd.

Krav:

  • Du har kørekort.

  • Du har evnen til at tale og forstå dansk.

  • Du er i relativ god fysisk form (Du kommer til at stå/gå meget i løbet af en arbejdsdag).

Om dig:

Du er dedikeret og serviceminded samt har sans for detaljer. Derudover er du struktureret og mødestabil og sætter en ære i at levere god kvalitet til kunderne. Hvis det lyder som noget for dig og du søger en meningsfuld jobmulighed i en virksomhed, der værdsætter mangfoldighed, så hører vi gerne fra dig. 

OBS! Ansøg hurtigst muligt. Vi indkalder til samtaler løbende indtil stillingen er besat.